7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række e-forretninger tilbyder nu alverdens leveringsmetoder. En der er meget anvendt er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de købte varer den dag der passer dig. Fragttypen er jo ultra simpel, samt ofte tilmed den mindst kostelige slags levering.

Du burde endvidere planlægge at bestille pakken til levering hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen er uheldigvis en tak mere bekostelig, men lige så vel ultra let gængelig. Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, hvilket betinges af at du opholder dig tæt på internet forhandlerens arbejdslager.

Fragtperioden kan vise sig at være rigtig central i tilfælde af at du har brug for produkterne fluks, så i det øjemed er det øjensynligt vigtigt at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på det respektive produkt.

Temmelig mange online shops reklamerer med muligheden for dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter, men glem ikke at det betinges af at handlen laves forud for et fastsat tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen pakket inden de logistikansatte har fri.

Shopping på nettet vækster eksplosivt

Det er jo efterhånden yderst let gængeligt for enhver at analysere priser på tværs af online selskaber og derfor har flertallet af online outlets ikke kunne lade være med at tvinge prisniveauet på deres produkter – til piger og drenge, og ligeledes også til damer og herrer – drastisk, og endda nogle gange love gebyrfri levering.

Det kan dog alligevel vise sig smart at inspicere visse online virksomheder efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er skudsikker på at opnå den mest attraktive pris.

Du bør bare være så påvagt, at hvis en internet webshop markedsfører et produkt til en pris der anses for mystisk letkøbt, så kan det for det meste være en varsel om en falsk online webshop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid dækket ind under en anordning, hvilket værner en imod uoprigtige internet outlets.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du bruge et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du har i sinde at dække prisen over et længere tidsrum.

Inden nogen handler på en internet webshop bør de uden tvivl løbe igennem deres handelsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke super spændende.

Et alternativ kunne være at finde ud af om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er en indikation om at internet forhandleren efterfølger de gældende danske regler, foruden at internet virksomheden fra tid til anden kontrolleres af fagmænd der mestrer reglementet på området. Desuden giver det dig anledning til en håndsrækning, hvis du forvoldes problemstillinger ved dit køb. Se mere på dette link.

Udover dette anbefales det at man er sat ind i de mest basale forhold der kan spille ind i forbindelse med købet, som fx den ombytningsret internet selskabet har. I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin e-mail kvittering, så man til enhver tid kan bevidne bestillingen, om du leder efter et produkt til en dreng eller pige.

Bestil til hvor du bor eller ud til dit arbejde

Trustpilot medfører visse solide muligheder for at sondere en række øvrige kunders kritik og af den grund støtter vi, at du evaluerer internet butikkens kritik før du placerer din ordre.

Facebook leverer desuden evigt fine metoder til at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi faktisk butikker på nettet hvor du kan tilkendegive en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed bør benyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Hjemmesiden er reklamefinansieret. Vi har aftaler med mange online varehuse eftersom vi formidler deres tilbud, og tager provision hvis en af de besøgende på vores website udfører en handel.