7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange e-forhandlere frembyder nu om dage en hel del forskellige metoder til levering. Den mest benyttede er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo i høj grad gnidningsløs, samt i mange tilfælde ydermere den billigste form for fragt.

Du bør derudover påtænke at få varerne bragt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen er for det meste en lille smule dyrere, men samtidig rigtig hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som desværre kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forhandlerens tilholdssted.

Leveringstidspunktet kan vise sig at være super vigtig såfremt du mangler pakken om få sekunder, så derfor er det temmelig fornuftigt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt for det relevante produkt.

Temmelig mange internet shops tilbyder dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre, men som imidlertid påkræver at du når at bestille tidligere end et fast tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få produkterne afsendt forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte online forhandlere tilbyder fragt uden beregning, men undertiden er det forudsat at man bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ skal du gribe den mest prisbevidste leveringsudgave, der i mange tilfælde – hvad end du opholder sig ved Randers, Sønderborg eller Skagen – vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

Tjek om e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen

Det er jo efterhånden vældig nemt for almindelige mennesker at finde de laveste priser hos flere online varehuse og derved har flertallet af shops på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte salgsværdien på mange af deres produkter – til drenge og piger, og ligeledes til voksne – betragteligt, og endda nogle gange byde på gratis levering.

Derfor kan det til hver en tid vise sig lønnende at granske et par online varehuse efter tilbud forud for at du køber, så du er usvigeligt sikker på at modtage den mest attraktive pris.

Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du udnytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at dække prisen af flere omgange.

Tilses af jurister der forstår reglerne på området

Inden nogen køber i en netshop kunne de når alt kommer til alt læse e-shoppens forretningsbetingelser, men det er normalt ikke videre interessant.

Et andet forslag kan derfor være at se om netbutikken er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er en tilkendegivelse af at online webshoppen understøtter gældende dansk lovgivning, og at e-butikken løbende besøges af eksperter der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Dette er desuden din genvej til at blive assisteret, hvis du forvoldes dilemmaer ved din handel.

Trustpilot medfører nogenlunde gavnlige muligheder

Trustpilot frembringer uden sammenligning troværdige chancer for at læse mange andre konsumenters tanker og herved er det smart, at du verificerer online forhandlerens omtaler forinden du køber.

Facebook frembyder lige så vel fuldstændig belejlige løsninger til at få et kig ind i netshoppens popularitet. I øvrigt ser vi en række shops på nettet som tilbyder kunderne at sammensætte en anmeldelse af købsoplevelsen, som ydermere må udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Vejledning angående produkter og internet firmaer opretholdes nu og da, men vi tager forbehold for korrektioner der måtte være udført siden sidste opdatering af sidens data.