7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange netbutikker i Danmark giver heldigvis et stort udvalg af leveringsudgaver. Den mest anvendte er for nærværende levering til en pakkeshop, og så henter du bare ordren på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig yderst hensigtsmæssig, og typisk ligeledes den mest letkøbte fragtmulighed.

Fragttiden er selvfølgelig ekstremt central når man skal bruge ordren omgående, så herved er det fuldkommen vigtigt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved det vedkommende produkt.

En hel del e-forhandlere reklamerer med levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, som trods alt afhænger af at ordren placeres før et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få ordren ud af døren forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

En række outlets på nettet yder gratis fragt, men typisk er det kun gældende hvis der bestilles for en konkret sum. Desuden burde man foretrække den mindst kostelige leveringsversion, hvilket ofte – uden hensyn til om man bor ved Aalborg, Værløse eller Vojens – er at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

Kig om webshoppen er godkendt af e-mærket

Det er jo efterhånden i høj grad let gængeligt for folk at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på tværs af internet foretagender og altså har masser af internet virksomheder set sig tvunget til at stampe salgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til børn, lige så vel som til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange love levering uden omkostninger.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at eftergå forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud forud for at du bestiller, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du drage nytte af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at honorere prisen af flere omgange.

Efterse om internet selskabet er verificeret af e-mærket

Før nogen bestiller hos en e-shop kan man helt sikkert tage stilling til e-butikkens betingelser, det er dog bare ikke særlig interessant.

En anden løsning kunne være at undersøge hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, grundet at det burde være en garanti for at e-firmaet efterkommer gældende dansk lovgivning, tillige med at online webshoppen jævnligt overværes af sagkyndige der har ekspertise inden for lovene på området. Desuden giver det dig genvej til en hjælpende hånd, hvis du møder problemer ved din ordre.

Udover dette er det godt at kunden er klar over de mest centrale regler der kan spille ind i forbindelse med købet, eksempelvis hvilken ombytningsret internet selskabet anvender. I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan vidne om handlen, om du skal shoppe til en mand eller kvinde.

Føres tilsyn med af fagmænd som er meget fortrolige reglerne på området

Trustpilot indebærer altid belejlige løsninger til at dechifrere en stor portion eksisterende konsumenters betragtninger og på grund af dette er det smart, at du kigger nærmere på e-handlens kritik forud for at du bestiller.

Facebook medfører lige så vel en del fornemme løsninger til at få indtryk af netshoppens kundefokus. Derudover møder vi nogle online selskaber i Danmark hvor man kan formulere en bedømmelse af købsoplevelsen, som lige så vel kan benyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.