7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En hel del online shops frembyder heldigvis et hav af forskellige leveringsmodeller. Den mest populære er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, som gør at du kan hente de bestilte varer når der er tid til det. Metoden er nemlig ret så uproblematisk, og typisk endvidere den mest prisbevidste form for levering.

Leveringstiden er selvfølgelig ualmindeligt betydningsfuld ifald du har brug for din ordre omgående, og derfor er det forholdsvis essentielt at vi ser leveringstidspunktet ved det respektive produkt.

Størstedelen af internet firmaer byder på levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter, som trods alt betinges af at transaktionen realiseres før et angivent tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få produktet skippet afsted før lagerpersonalet tager hjem.

En række e-forhandlere byder på portofri fragt, men for det meste under forudsætning af at man indkøber for en konkret sum. I øvrigt skulle du beslutte sig for den billigste mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde – uden hensyn til om man opholder sig tæt på Esbjerg, Nyborg eller Ringkøbing – vil blive at få leveret din bestilling til et afhentningssted.

Fragttiden er selvfølgelig ret afgørende

Det er jo efterhånden usædvanlig ukompliceret for købere at sammenholde priser i blandt flere e-shops og på grund af dette har en lang række internet forhandlere været tvunget til at stampe udsalgspriserne på mange af deres varer – til babyer og børn, og endvidere også til kvinder og mænd – kolossalt, og endda nogle gange sikre fragt uden gebyr.

Det kan dog stadigvæk blive gavnligt at checke forskellige online webshops efter rabat forinden du shopper, så man ikke er i tvivl om at få den bedste pris.

Man skal ikke desto mindre være så påpasselig, at når en internet webshop annoncerer et produkt for en pris som virker utrolig fremragende, så burde det mange gange være en indikation på en bedragerisk online shop. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en retningslinje, hvilket dækker kunden imod fup e-butikker.

Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du vil klare omkostningerne over et længere tidsrum.

Forud for at nogen handler på en e-butik kan de altid gennemlæse e-shoppens betingelser, det er dog for det meste ikke super spændende.

Et nemt alternativ er at granske om webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, da det kan være et kendetegn for at e-forhandleren accepterer de officielle regler, og at e-butikken hyppigt besigtiges af jurister der har indsigt i lovgivningen. Dette er desuden din genvej til en håndsrækning, hvis du udsættes for problemer i forbindelse med din handel.

Tillige er det fornuftigt at køber er påpasselig med de mest centrale vilkår gældende for handlen, som fx hvilken returpolitik internet forretningen anvender. På grund af dette er det også relevant, at man til enhver tid bevarer ens faktura, så man til enhver tid vil kunne vidne om handlen, uafhængig om du er på udkig efter et produkt til en voksen eller et barn.

Visse online firmaer byder på fragt uden omkostninger

Trustpilot fremskaffer en del pæne løsninger til at se nærmere på ret mange tidligere konsumenters anmeldelser og af den grund er det prisværdigt, at du læser internet virksomhedens anmeldelser inden du lægger din bestilling.

Facebook frembyder tillige ret pæne løsninger til at få en idé om internet firmaets popularitet. Tilmed er der faktisk netbutikker som tilbyder kunderne at udfærdige en omtale af deres købsoplevelse, som tilmed kan udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Vores website er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har samarbejdsaftaler med utallige internet forhandlere hvori vi promoverer deres varer, og indhenter provision om den person vi sender videre foretager et køb.